امریه جهاد کشاورزی چگونه است؟ شامل چه مشمولانی میشود؟ چه شرایطی دارد و مراحل پذیرش آن چیست؟ چه مدارکی برای دریافت این امریه لازم است؟ دوره آموزشی این امریه چگونه است؟ اینها سوالاتی هستند که شاید برای اکثر مشمولانی که میخواهند برای امریه در جهاد کشاورزی اقدام کنند پیش آید. ما سعی کرده ایم تا به این سوالات در این مقاله جواب بدهیم. چنانچه میخواهید از جواب سوال هایی که در ذهن خود دارید آگاه شوید با ما همراه باشید .
امریه جهاد کشاورزی چگونه است؟
همانطور که میدانید سازمان ها براساس سهمیه ای که ستاد کل نیروهای مسلح مشخص میکند. برای گرفتن سربازان امریه اقدام میکنند تا از آنها به عنوان نیروی کار انسانی در مناطق محروم و دورافتاده استفاده کنند وهزینه های خود را نسبت به، بکارگیری نیروهای انسانی کمتر کنند. با این کار علاوه بر اینکه سربازان امریه دیگر فعالیتهای سخت پادگان را انجام نمیدهند بلکه میتوانند با کمک به مردم مناطق محروم مفید باشند. در واقع امریه در جهاد کشاورزی فرصتی است برای جوانان تا هم رشته تحصیلی خود را محک بزنند و هم اینکه در آینده پس از خدمت سربازی، امریه برایشان جزو سوابق محسوب میشود.
مدت زمان امریه خدمت سربازی فرقی ندارد که در کدام سازمان ها امریه شوید چرا که برای همه سازمانها طول خدمت سربازی همان ۲۴ ماهه است یعنی دقیقا ۳ ماه بیشتر از خدمت سربازان عادی است. شما اگر نیازمند یک مشاوره خوب میباشید میتوانید از مشاوره نظام وظیفه این مرکز یاری بگیرید.
شرایط امریه جهاد کشاورزی چگونه است؟
شرایط امریه جهاد کشاورزی هم شامل شرایط ۵ گانه میشود:
- فرد مشمول متاهل باشد
- معاف از رزم داشته باشد
- عضو خانوده شهدا و جانبازان باشد
- تحت پوشش کمیته امداد باشد
- تحت پوشش بهزیستی باشد.
که این شرایط برای همه امریه ها یکسان است. علاوه براین هر یک از سازمان ها شرایط خاص خود را نیز دارند. لیستی از شرایط خاص امریه در جهاد کشاورزی را در ذیل میاوریم:
- داشتن مدرک تحصیلی در رشته های کشاورزی
- فرد مشمول سابقه خدمت در پادگان را نداشته باشد.
- فرد متقاضی دارای سلامت کامل روانی و جسمانی شود.
- سازمان، افراد مشمولی که بومی آن منطقه هستند را جذب میکند.
- دفترچه اعزام به خدمت مشمول فاقد مهر غیبت باشد.
این بود شرایط امریه در جهاد کشاورزی که مورد بررسی قرار دادیم. اگر شما نیز این شرایط را دارید میتوانید اقدام به گرفتن امریه کنید. تا دیر نشود اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهید. چون همانطور که گفتیم اگر وارد غیبت شوید دیگر هیچ سازمانی به شما امریه نمیدهد و باید خود را برای خدمت در پادگان آماده کنید.
مدارک امریه جهاد کشاورزی چه چیزهایی است؟
مدارک امریه جهاد کشاورزی برای گرفتن امریه از این وزارتخانه چه مواردی است؟ فرد متقاضی میتواند با در دست داشتن این مدارک که در ادامه برای شما ذکر میکنیم به وزارتخانه جهاد کشاورزی مراجعه کند. تا مراحل اداری مشخص برای دریافت امریه را طی کند.
لیستی از مدارک امریه در جهاد کشاورزی:
- همراه داشتن ۴ قطعه عکس ۳*۴
- فتوکپی از کارت ملی خود را همراه داشته باشید.
- از شناسنامه تمام صفحات فتوکپی داشته باشید.
- فتوکپی از برگه فارغ التحصیل شدن از دانشگاه جهت معرفی سرباز امریه به نظام وظیفه را همراه داشته باشید.
- فتوکپی از برگه اعزام یا همان برگه سبز
- به همراه داشتن معرفی نامه امریه از شهرستان محلی که درآن قرار است به عنوان سرباز امریه خدمت کنید.
بهتر است ابتدا اطلاع کافی از مدارک امریه در جهاد کشاورزی داشته باشیم تا با تهیه کردن هریک از آنها به مرحله گرفتن امریه نزدیکتر شویم. به همین منظور مشاورین برتر این مرکز میتوانند راهنمای خوبی برای شما باشند.
مراحل پذیرش امریه سربازی جهاد کشاورزی چگونه است؟
مراحل پذیرش امریه سربازی جهاد کشاورزی یکی دیگر از بخش هایی است که در این مقاله برای شما مشمول عزیز معرفی میکنیم. مراحل پذیرش امریه سربازی جهاد کشاورزی اینگونه است که فرد مشمول پس از ارسال دفترچه خدمت از تاریخ اعزام خود مطلع میشود. از کارمند اداره جهاد کشاورزی درمورد سهمیه ای که فرد مشمول قرار است در آن ماه اعزام شود پرس و جو میکند. پس از آنکه از سهمیه امریه در ماه اعزام خود اطمینان پیدا کرد نامه ای جهت معرفی سرباز امریه به اداره جهاد کشاورزی منطقه مربوطه ارسال میشود.
فرد متقاضی اول از همه مانند سربازان دوره آموزشی ۲ ماهه را طی میکند. سپس برای برخورداری از تخصص های لازم برای خدمت در مناطق روستایی و عشایری یک دوره آموزش میبیند. سازمان جهاد کشاورزی اولویت را به متقاضیانی میدهد بومی همان شهرستان باشند.
ثبت نام امریه سربازی جهاد کشاورزی استانها چگونه است؟
ثبت نام امریه سربازی جهاد کشاورزی استانها چگونه انجام میشود؟ فرد متقاضی میتواند با داشتن شرایط امریه در جهاد کشاورزی و ارائه مدارک مورد نیاز که در بخش های قبلی به آنها اشاره شد.به اداره جهاد کشاورزی شهرستان مربوطه مراجعه کند و ثبت نام امریه سربازی جهاد کشاورزی را در مرحله اول انجام دهد. برای اطلاع از مراحل بعدی ثبت نام با مشاورین این مرکز ارتباط برقرار کنید.امریه سربازی جهاد کشاورزی هم مقررات خودش را دارد که مشمول موظف به رعایت کردن آنهاست.
سهمیه در امریه سربازی جهاد کشاورزی به چه میزان است؟
سهمیه در امریه سربازی جهاد کشاورزی را ستاد کل نیروهای مسلح مشخص میکند. فرد متقاضی برای اطمینان یافتن از سهمیه در امریه سربازی جهاد کشاورزی هنگام مراجعه به سازمان برای دریافت امریه، از ماه هایی که شهرستان مربوطه امریه میگیرد پرس و جو میکند. برای این کار فرد باید حداقل ۴ ماه قبل از اعزام اقدام کند تا بتواند در ماه های پذیرش جذب سرباز، امریه بگیرد.
در پایان مقاله به ارائه لیست از ارگان ها و سازمان های امریه دهنده میپردازیم:
- سازمان تبلیغات
- سازمان دامپزشکی کشور
- سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور
- سازمان بازرسی کل کشور
- سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور
- سازمان ملی استاندارد
- وزارت راه و شهرسازی
- وزارت نفت
- وزارت نیرو
- وزارت صنعت، معدن وتجارت
- وزارت اقتصاد و دارایی
- وزارت فرهنگ و ارشاد
- وزارت کار
- وزارت ورزش و جوانان
- وزارت علوم
- وزارت امورخارجه
- اداره صنایع
- اداره دارایی
- اداره بازرگانی
- اداره تعاون
- اداره اوقاف
- اداره برق
- بنیاد شهید انقلاب اسلامی
- نهاد ریاست جمهوری
- شهرک های صنعتی استان
- فرمانداری ها
- شهرداری ها
- استانداری ها
- دادگستری
و بسیاری از ارگان های دیگر که ما در مقاله های قبلی به آنها پرداختیم. برخی از این سازمانها برای شما تعهد کاری میدهند که پس از اتمام دوره امریه سربازی بتوانید در آن سازمان استخدام شوید.
سخن آخر درباره وضع ظاهری سربازان امریه در جهاد کشاورزی
سربازان امریه در جهاد کشاورزی همانند سربازان پادگان که لباس یکدست نظام وظیفه را به همراه پوتین دارند، هم از لباس های یکدست وزارت جهاد کشاورزی استفاده میکنند. سربازان امریه در جهاد کشاورزی هم مانند دیگر سربازان معمولی باید موهای خود را کوتاه کرده و دیگر امور مربوطه در این مورد را رعایت کنند.
سوالات متداول
اولویت جذب سرباز امریه در جهاد کشاورزی چگونه است ؟
اولویت براساس بومی بودن فرد مشمول صورت میگیرد. به این ترتیب که جذب سرباز امریه هر شهرستان از شهرستان مربوطه میباشد . اگر فردی به اجبار در یکی از شهرستان های همجوار محل زندگی خود اعزام شود کلیه هزینه های خوراک، سکنا دادن به سربازان و غیره بر عهده شهرستان مربوطه است و تا پایان خدمت فرد مشمول باید در همان شهرستان خدمت کند و جا به جا نمیشود .
کسری خدمت سربازی برای متقاضیان امریه جهاد کشاورزی چگونه است ؟
بسیاری از سازمان ها کسری خدمت سربازی را نمیپذیرند اما وزارت جهاد کشاورزی این طور نیست و کسری خدمت سربازان در صورت همکاری با بسیج تا ۳ ماه پذیرفته میشود و از جذب مشمولانی که بیش از ۳ ماه کسری خدمت دارند، خودداری میکنند .
متقاضیان امریه در جهاد کشاورزی حداقل چند ماه فرصت دارند تا برای امریه اقدام کنند ؟
این افراد حداقل ۴ ماه قبل از اعزام، میتوانند در صورت داشتن شرایط سازمان و ارسال مدارک به اداره جهاد کشاورزی برای امریه شدن اقدام کنند .
خدمات تلفنی و آنلاین مرکز مشاوره نظام وظیفه آویژه
لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .
در این راستا مرکز مشاوره نظام وظیفه آویژه خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره نظام وظیفه تلفنی و آنلاین به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد .
منبع : MINISTRY OF AGRICULTURE JIHAD